Mujhse Dosti Karoge! (2002)

Mujhse Dosti Karoge! (2002) Film Online Subtitrat


Regia: Kunal Kohli
Actori: Rani Mukerji, Hrithik Roshan, Kareena Kapoor
An: 2002
Gen: Drama, Indiene, Muzicale, Romantice
IMDB: 5.0


Mujhse Dosti Karoge Partea 1:

Mujhse Dosti Karoge Partea 2:


Sinopsis Mujhse Dosti Karoge

Titlul original al filmului este Mujshe Dosti Karogi! Este vorba despre Tina si Pooja, doua bune prietene din copilarie. Si de un baiat indragostit de Tina. Cand el trebuie sa plece din oras, continua sa vorbeasca cu Tina prin mail, dar asta pana cand Pooja incepe sa-i raspunda la mail-uri. Lasandu-l sa creada ca vorbeste cu Tina. Cand se intoarce din India, baiatul afla ca nu vorbise cu Tina si ii marturiste dragostea Poojei, dar totul se complica cand el trebuie sa se insoare cu Tina. Si astfel o obliga printr-un juramant pe Pooja sa se casatoreasca cu altcineva…

Iata prezentarea rețeta Mujhse Dosti Karoge! Preparat de Chef KUNAL Kohli exclusiv pentru candyfloss. Lanțul de restaurante CHOPRA: Imprumuta ideea de poveste de bază de la DTPH (sau orice poveste de dragoste triunghiulară). Utilizați o liniuță de KKHH în prima jumătate a anului și SAAJAN în al doilea. Unele licăriri de DDLJ ca pe gustul.

Ia-secvențe de moartea tatălui său de la intrarea K3G și Kareena lui. Se adaugă secvența de parodie cântec inspirat Pyar Kiya și MAINE încheiați în grabă, inspirat din K2H2 din nou. Adauga regulat sosuri YASH Chopra muzică și coregrafie, adică melodioase rece. Se decoreaza cu locații străine, costume de jazz și seturi de grandoare. MDK este gata. Restaurantul CHOPRA, de asemenea, vă oferă un papad suplimentar (Uday Chopra), fără costuri.

Asa ca povestea este de aproximativ 3 prieteni, care sunt separați în copilărie. Raj (Hrithik) schimburi spre Londra și de acolo mail-uri în mod regulat la Tina (Kareena). Care nu este prea interesat în a răspunde.