Mudbound (2017)

Mudbound (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Dee Rees
Actori: Carey Mulligan, Garrett Hedlund, Jason Clarke
An: 2017
Gen: Drama
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<4ZhmYJcis-g/Mudbound.2017.WEBRip.x264-FGT.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Mudbound

Amplasat în mediul rural sud-american în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. „Mudbound” este o poveste epică a două familii îndreptate una împotriva celeilalte de o ierarhie socială nemiloasă. Si totuși legate împreună de terenul comun al Deltei Mississippi. Familia McAllan este recent mutată. Din civilizația liniștită a Memphisului și nepregătită pentru cerințele dure ale agriculturii.

În ciuda viselor grandioase ale lui Henry, soția sa, Laura, se luptă să-și păstreze încrederea în soțul ei, cu riscul de a pierde. Între timp, Hap și Florence Jackson, care au lucrat terenul timp de generații, se luptă cu curaj să construiască un mic vis pe cont propriu, în ciuda barierelor sociale riguros aplicate. Războiul dă peste cap planurile ambelor familii, în timp ce prietenii lor apropiați, Jamie McAllan și Ronsel Jackson, construiesc o prietenie rapidă, dar dificilă, care provoacă realitățile brutale ale regiunii în care trăiesc.

Dacă a existat vreodată un film care rezumă expresia “pungă mixtă”, atunci Mudbound este cu siguranță. Depășind dramă devastatoare și deranjantă din punct de vedere emoțional până la perioade neobișnuite de oboseală, acesta este unul dintre cele mai inconsecvente filme pe care le veți vedea vreodată și, deși cele mai înalte puncte se dovedesc a fi cu totul entuziaști și cu adevărat memorabile, oferta sa cea mai mică, dramă. Performanțele sale sunt puternice și direcționate încrezător, dar asta nu scapă de faptul că acest film este doar o pungă reală mixtă.