Much Loved (2015)

Much Loved (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Nabil Ayouch
Actori: Loubna Abidar, Asmaa Lazrak, Halima Karaouane
An: 2015
Gen: Drama
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Much Loved

Când eram mult mai tânăr și mai sărac, aveam un loc de muncă ca unul dintre cei mai silențiosi șoferi homosexuali din acest film: am condus un grup de prostituate din patria mea românească și am verificat dacă sunt în siguranță. Nu este atât de rară o ocupație pentru homosexuali, se pare. În timp ce priveam acest lucru, m-am simțit readus direct în acele zile la începutul anilor ’90 și încă nu pot să cred cât de mult a obținut acest drept prostituția. Fiecare caracter corespunde femeilor pe care le-am întâlnit care au făcut acest loc de muncă, cu aceleași obiective, aceeași situație socială, aceleași caracteristici.

Clienții sunt în fiecare detaliu ca clienții pe care i-am văzut; Ayouch nu se leagă să-i descrie pe bărbații francezi ca pe niște bărbați care se rătăcesc. Iar Saudiții sunt niște măieri bogați care nu pot face sex fără să-i degradeze pe femeile pe care le plătesc, deși frumos. Asta ar fi putut să obțină filmul interzis în Maroc, dar ceea ce cu siguranță a făcut-o este scena. In care doamnele obțin un vânzător de băieți pentru a recunoaște că “merge cu europenii”. Interdicția este aproape ironică, deoarece acest film este mult mai mult decât un portret. Al societății contemporane marocane sau arabe; acest lucru se poate întâmpla și se întâmplă oriunde.

Nici un film pe care l-am văzut nu a corespuns atât de mult realității prostituției, așa cum am văzut-o. De obicei se concentrează pe probleme de familie pentru a face problema mai palpabilă. Acesta nu este, și Ayouch merită mai mulți spectatori și mai mult respect pentru asta.