Mubarakan (2017)

Mubarakan (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Anees Bazmee
Actori: Anil Kapoor, Arjun Kapoor, Ileana D’Cruz
An: 2017
Gen: Comedie, Familie, Romantice, Indiene
IMDB: 5.5


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Mubarakan

Deci aici este chestia. Dacă vă bucurați de filme precum Bine ați venit, Nicio intrare sau Singh este Kinng, veți obține o lovitură din Mubarakan. Amintiți-vă că, dacă decideți să o urmăriți. Anees Bazmee, care a regizat toate aceste filme, aduce la viață o poveste nebună a neînțelegerilor într-o familie nebună a lui Punjabi și este o călătorie amuzantă, surprinzător.

Karan și Charan sunt frați gemeni care au crescut cu o mătușă separată și unchiu în Londra și respectiv Punjab și sunt la fel de diferiți ca și cum ar putea fi. Este distractiv și jocuri până când e timpul să ne căsătorim …

Karan e îndrăgostită de Sweety. Sweet cu Karan. Mama lui Karan îl uraste pe Sweety. Charan este îndrăgostit de Nafisa. Nafisa este musulmană. Tatăl lui Charan nu aprobă. Karan se pregătește să se căsătorească cu Binkle. Charan o întâlnește în schimb. Acum Charan iubește pe Binkle. Familia lui Binkle îl uraste pe Charan. Karan devine logodit cu Binkle. Charan devine logodit cu Sweety. Nafisa este furioasă. Și apoi există Kartar Mamoo / Chachoo care este conștient de dilema copiilor și încearcă să ajute doar să cauzeze o confuzie ulterioară. Crezi că filmul ar avea sens? Bineînțeles că nu vă faceți griji pentru că toate acestea fac parte din distracție.

Primele cincisprezece minute ale filmului sunt neclintite, deoarece personajele și relațiile sunt stabilite. Împingeți-vă pentru că adevăratul mazău începe când Kartar începe să schimbe și filmul se decolorează. Așa cum am menționat mai devreme, aceasta este o comedie despre neînțelegeri și neînțelegeri. Umorul este curat și niciodată brutal sau ofensator, care păstrează lucrurile prietenoase cu familia. Este, de asemenea, de varietate situațională și adesea bizară, dar acesta este locul în care excelează Anees Bazmee.