Mort sau femeie – Mr Ya Miss (2005)

Mort sau femeie – Mr Ya Miss (2005) Film Online Subtitrat


Regia: Antara Mali, Satchit Puranik
Actori: Antara Mali, Riteish Deshmukh, Divya Dutta
An: 2005
Gen: Indiene, Comedie
IMDB: 3.6


Mr Ya Miss Partea 1:

Mr Ya Miss Partea 2:


Sinopsis Mort sau femeie – Mr Ya Miss

Dupa ce este omorat accidental, de una dintre multele lui prietene. Un nesuferit playboy primeste o a doua sansa reincarnandu-se in femeie. Bineinteles, aceasta nu este cu adevarat o a doua sansa ci o pedeapsa crunta!

Linia de poveste nu este unul nou, dar are potențialul pentru o mulțime de distracție și de râs. Sanjay (Aftab), este afemeiat executiv anunț care moare, dar este apoi trimis înapoi pe pământ în formă de sex feminin. Astfel încât el poate experimenta ceea ce viata este ca pentru o femeie și. Prin urmare, să învețe eroarea căilor sale rele. Posibilitățile comice sunt nelimitate, dar succesul cele mai multe dintre aceste glume se sprijină pe umerii actorului de îndoire de gen.

Aftab și Ritesh (ca cel mai bun prieten Ravi) sunt ambele minunat în rolurile lor respective, dar nimic nu se poate salva filmul de la portretul sumbru Antara a femeii Sanjay. Ce sa întâmplat cu frumosul care acționează subtil am văzut în “Compania” și “Naach”? Conceptul fizicalitatii de sex masculin Antara pare să fie în mod constant și rânjind legănându dintr-o parte în alta ca un elefant.

Si exact cât timp este nevoie pentru a învăța să meargă într-o pereche de tocuri inalte!?! Povestea se întinde pe aproape un an și totuși Antara flops și se împiedică prin întregul film, lansarea de ea de la ușă spre scaun ca un fel de torpilă greșite! (Ea își revine în mod miraculos echilibrul ei, în scopul de a lovi cu piciorul cap la cap într-o încăierare cameră bar, dar are o recidiva imediat ce scena este de peste).