Mr Roosevelt (2017)

Mr Roosevelt (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Noël Wells
Actori: Noël Wells, Nick Thune, Britt Lower
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: 6.5


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Mr Roosevelt

Emily Martin (Noël Wells) nu știe cum să explice ce face ea sau chiar ce vrea să facă. Nu e chiar o actriță. Nu e chiar un comedian. Ea se blochează în jurul cluburilor de improvizație din Los Angeles, dar se simte pusă pe loc de întreaga “scenă”. Ea a făcut un videoclip YouTube care a devenit viral, dar nu a putut “monetiza” acest lucru.

Emily este prezentată pentru prima oară în timpul unei audiții în care ea se transformă în succesiune rapidă, deoarece are doar cinci minute, în Holly Hunter la o vânzare în garaj, Kristen Wiig care a intrat într-o crimă, un videoclip Vine despre cineva care a declanșat un concert Beyonce și “fata care este întotdeauna rece.” Directorul de casting este înghețat de frică la afișajul maniacal.

Emily se duce la editarea videoclipurilor sale într-un apartament aleatoriu aglomerat cu oameni de pe laptop-uri. Toate acestea se petrec în primele cinci minute ale primei caracteristici ale lui Wells, ca scriitor și regizor, “domnul Roosevelt”. Oricine a circulat vreodată, chiar și periferic, în orice scenă de club de comedie, va recunoaște totul. Este un studiu rapid al blitului, atât al activității frenetice, cât și al entuziasmului ennui.

Emily este un transplant la Los Angeles din Austin, Texas. Ea nu este moale. “Industria” nu are idee ce să facă cu cineva ca ea. Nu știe ce să facă, iar deplorarea ei de sine stătătoare îi face pe alții să se răzgândească de ea. Când fostul ei iubit Eric (Nick Thune) cheamă să o spună că pisica ei – domnule. Roosevelt – a murit, Emily se dizolvă în lacrimi și cărți primul zbor înapoi spre Austin pe care o poate găsi.