Mr. Church (2016)

Mr. Church (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Bruce Beresford
Actori: Eddie Murphy, Britt Robertson, Natascha McElhone
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Mr. Church

Datorita generozitatii financiare uimitoare a raposatului ei iubit, Marie primeste in dar un bucatar personal pe nume Mr. Church care apare in casa lor ca din senin, spre nemultumirea fetitei lui Marie, Charlotte. Rezervele morocanoasei fetite fata de „intrusul” din casa ei se risipesc destul de repede si, datorita mancarii foarte bune pe care o face acesta, se ataseaza de el vazandu-l ca pe o figura paterna care ii lipseste. Mai mult decat atat, Marie ii ascunde fetitei faptul ca sufera de cancer la san, iar Mr. Church la randul sau nu-i spune nimic despre propria lui viata personala. Pe masura ce anii trec, legatura dintre Charlotte si Mr. Church devine tot mai puternica, iar cand in sfarsit Charlotte afla ca mama ei poate muri in orice clipa, intreaga ei viata este zguduita din temelii.

M-am dus la teatru meu local și a văzut un poster pentru Mr. Church, cu fața lui Eddie Murphy la fel de mare ca și o zi pe ea. Nici măcar turma de acest film și lipsa de agitație, de oriunde era ciudat pentru mine ca am pervaz se simt Murphy că are statutul de star de cinema, dar el alege să facă acest lucru foarte liniștită, sub filmul de radar, e cu totul merită văzut.

E o poveste spusă de Charlotte Brooks, o fată tânără care trăiesc cu mama ei, care a avut o relație cu un bărbat căsătorit și s-au scris în testamentul său, că un bucătar, jucat de Murphy s-ar pregăti masa pentru ea până moare, care trebuia să fie în șase guri fac pentru cancerul de san, dar a ajuns să fie mai lung drum și experiența s-ar crea o prietenie de-a lungul vieții pentru toți au evoluat.


Trailer Mr. Church

https://www.youtube.com/watch?v=LT3bzXXKtrs