Mower Minions (2016)

Mower Minions (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Bruno Chauffard, Glenn McCoy
Actori: Pierre Coffin, Jody Gelb, Dave Rosenbaum
An: 2016
Gen: Animatie, Comedie
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<_uhkA8HUPZs/minions" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Mower Minions

Animatia este un scurt metraj in care micutii galbeni se intorc intr-o noua serie amuzanta in care trebuiesc sa stranga 20 de dolari pentru a achizitiona un blender vazut intr-o reclama TV, si ajung a taia iarba unui bun Vechi prieten.

Ea începe să devină o tradiție; înainte de noi filme de animație în cinematografe sunt filme amuzante, induiosatoare sau surprinzătoare scurte ecranate. Aceste pantaloni scurți servesc ca warm-up pentru filmul principal și sunt de multe ori “vitrine” pentru animatori talentați. În urma Pixar oferă iluminare Entertainment cineaști debuta o oportunitate de a se prezenta cu un astfel de film de scurt.

Înainte de a “Secretele animale” ( “The Secret Life of Animale de companie”) (2016) obține cinefilii au prezentat, de asemenea, un pantaloni scurți hilare, în care prietenii vechi din Iluminarea vărsat de joc rolurile principale: minions. Acele, creaturi galbene în formă de pastile pe care le cunoaștem din “Despicable Me” (2010) și continuarea sa în 2013 – un al treilea film este planificat pentru 2017 – și, desigur, propriul lor film de lung metraj (2015), sunt încă de lucru pe osul nostru amuzant. Mulți conținut nu, dar este absolut hilar.

În minions ‘Cositoare’ minions au ochii pe un nou blender, pe care ea la o televiziune vinde ca Tel-au văzut. Există doar o singură problemă; Dispozitivul de douăzeci de dolari costă și minions sunt nici un ban. Cu toate acestea, soluția este aproape. Peste stradă este o casa de pensii, în cazul în care este necesar, iarba trebuie să fie cosite o dată. Protejații oferă ajutorul lor, dar va prinde desigur, ceea ce. Oldies nu vor conta în jos întregi douăzeci de dolari.


Trailer Mower Minions