Mothers and Daughters (2016)

Mothers and Daughters (2016) Film Online Subtitrat


Gen: Drama
Scenariu: Paige Cameron , Paul Duddridge
IMDB: 4.8
Regizor(i): Paul Duddridge
Actori: Christina Ricci, Sharon Stone, Susan Sarandon


Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<7oHGEi6IC0g/mamafica" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Trailer Mothers and Daughters (2016)


Recenzie film online Mothers and Daughters (2016)

Mamele și fiicele din mame și fiice sunt în mod frecvent în conflict, și nu e de mirare. Comunicarea aproape în întregime prin intermediul video chat-uri, e-mail și mesaje text. Nu vor ajunge pentru a vedea de fapt, reciproc, în persoană. Vizionarea personajele interacționează în filmul lui Paul Duddridge este ca se confrunta cu tulburarile lor interpersonale prin Facebook.

Genul de film Mothers and Daughters în care o singură femeie însărcinată este informată de către obstetricianul ei. Chiar înainte ca ea e pe cale să dea naștere că el nu se poate efectua procedura pentru că e îndrăgostit de ea, această dramă este a doua rateuri în cât mai multe săptămâni, axat pe tema de maternitate. La fel ca Ziua Mamei lui Garry Marshall, nu e chiar tariful de calitate cu care doriți să le marcați de vacanță.

Producția cu buget redus Mothers and Daughters – cei mai mulți bani pare să fi fost cheltuite pe produse tech – a atras un număr impresionant de chipuri celebre, printre care Susan Sarandon, Sharon Stone, Mira Sorvino, Courtney Cox si Christina Ricci. Dar ei și celelalte actrite talentate implicate sunt hamstrung de script-ul unsubtle Paige lui Cameron că pe piloți mult prea multe născociri complot melodramatic pentru un film de 90 de minute.

La început, povestea pare a fi care gravitează în jurul Rigby (Selma Blair), a cărui narațiune voiceover promite să fie un fir de legatura. Dar, dispozitivul este abandonat rapid, cu abundența de caractere abia interconectate care oferă puțină coerență narativă sau profunzimea emoțională.