Mosternirea – Legacy (2015)


Mosternirea – Legacy (2015) film online subtitrat

Regia: Davie Fairbanks, Marc Small
Scenariu: Davie Fairbanks, Marc Small
Actori: Franz Drameh, Amy Tyger, McKell David
Anul: 2015
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 5.1

Dacă nimic altceva, aceasta comedie larg despre o grămadă de schoolkids care decid să înceapă propria lor club de noapte știe ce ținta place demografice, si livreaza: camaraderie adolescent, victorii Underdog bleep-bleep fotografii suport muzica dance SLO-mo de oameni twerking, loturi doamnelor de gol și sniggering, umor sex sweary. Scoateți ultimele elemente puțini, 15-certificat și este mai mult decât un episod anodyne medie de Hollyoaks deoarece nimeni nu ia nici droguri și exprimate principale sunt toate, adânc în jos, într-adevăr copii frumos. Noel Clarke, care ar trebui să aducă într-un text de indraznet sa Kidulthood franciza, este listat ca un producător, dar Marc Mici și Davie Fairbanks țineți de fapt frâiele regie. Ei impregnați procedura cu un sentiment de sărat, în stil Inbetweeners distractiv, dar au amestecat cu succes cea mai mare parte tineri, overacting conduce lor. Excepțiile sunt Franz Drameh care dă solemnitate ca lider, și un echilibrat Amy Tyger ca-unul de- cele-băieți băiețoi in Mosternirea.

Cu toate acestea, ceea ce acest film Mosternirea nu lipsește este o serie de glume care vin gros și rapid, adăugând multe ori nimic de-a parcelei, dar placuta cu toate acestea. McKell David, jucând personajul PJ, foarte mult fura spectacol și este vehiculul pentru 90 la suta din comedia filmului. Din păcate, excitatia lui adolescent evidente și candoarea hilar devin previzibile și, la fel ca filmul Mosternirea in sine, purta subțire spre sfârșitul. Un lucru acest film Mosternirea nu va fi acuzat de a fi prea pudicul este. Grafic sexuală uneori, filmul are două concentrează principale și ambele sunt chiar sub linia gatului, dar în timp ce nuditatea în acest film Mosternirea foarte mult centre din intreaga forma de sex feminin, aceasta nu ar trebui să fie spus că se abate de penisul ocazional.

Din păcate, impuls inițial puternic filmului Mosternirea se pierde spre sfârșitul încheierii sale de lungă durată, la un rave depozit impresionant orchestrat. Este clar că valoarea mare de producție a acestui final a fost o influență mare pe procesul de editare, reticența de a reduce acest imagini scump ceea ce face de două ori, atâta timp cât acesta este necesar să fie. Cu toate acestea – că fiind spuse – că nu distra. De fapt, această secvență de închidere încapsulează foarte bine tonul întregul film Mosternirea, distracție, titillating și plăcută, dar, în general, de asemenea imaterial să se distingă ca excelent.