Mostenirea – Jigsaw (2017)

Una dintre cele mai cunoscute francize horror din toate timpurile se intoarce in Mostenirea – Jigsaw online subtitrat, ducand semnatura scenariilor sadice ale criminalului Jigsaw la nivelul urmator. La un deceniu de la moartea sadicului criminal Jigsaw, mai multe cadavre incep sa apara in diferite parti ale orasului.

Toate au ceva in comun in Mostenirea – Jigsaw online subtitrat: o moarte unica si inspaimantatoare. Intr-un oras impanzit de cadavre, se desfasoara o noua ancheta asupra recentei succesiuni de crime care se potriveste cu modul de operare al ucigasului. Pe masura ce ancheta avanseaza, toate dovezile indica acelasi om: John Kramer.

Dar cum este posibil acest lucru, daca el este mort de mai mult de un deceniu? Concluzia debusoleaza si este pusa sub semnul intrebarii. Exista oare un ucenic care a preluat „rolul” lui, poate chiar cineva dintre cei implicati in investigarea cazului?

Mecanisme de tortura sunt mai putin ingenioase in Mostenirea – Jigsaw, comparativ cu anterioarele filme ale seriei. Sa ne amintim ca primul si cel mai bun film al seriei, Saw, miza mult pe teroarea psihologica. Un barbat va fi ingropat de viu si nu poate sa evite acest lucru decat daca reuseste sa treaca printr-o retea de sarma ghimpata; o femeie trebuie sa ucida pentru a se elibera din stransoarea unei casti de metal care este programata sa-i smulga maxilarul.


Alt titlu: Saw Legacy
Regia: Michael Spierig, Peter Spierig
Actori: Laura Vandervoort, Tobin Bell, Matt Passmore
An: 2017
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 5.8


Jigsaw (2017) Online Subtitrat