Mortal Kombat (1995)

Recital de arte martiale si efecte speciale spectaculoase in aceasta poveste Mortal Kombat despre trei mizantropi care ajung in situatia de a raspunde de soarta intregii umanitati. Forte malefice de pe celalalt taram ameninta sa distruga Pamantul, dar ofera o ultima sansa muritorilor la un campionat de kung fu pe viata si pe moarte.

Toti cei care au incercat sa-i infrunte pe dusmanii de dincolo au fost ucisi, ultimul dintre ei fiind fratele mai mare al lui Liu Kang. Acesta e hotarat sa se razbune. Lordul Rayden, unul din stapanii lumii de dincolo, e de partea omenirii si alcatuieste o echipa de prima mana unindu-l pe Liu cu starul filmelor de actiune Johnny Cage si cu frumoasa politista Sonya Blade. Scenele de lupte superb coregrafiate sunt combinate cu efecte speciale extrem de spectaculoase.

Pe Christopher Lambert l-ati mai vazut in seria de filme Nemuritorul, unde interpreta rolul lui Connor MacLeod, unul dintre stramosii lui Duncan.


Regia: Paul W.S. Anderson
Actori: Christopher Lambert, Robin Shou, Linden Ashby
An: 1995
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 5.8


Mortal Kombat (1995) Online Subtitrat


Trailer


Mortal Kombat (1995)
Mortal Kombat (1995) Online Subtitrat in Romana

Recital de arte martiale si efecte speciale spectaculoase in aceasta poveste Mortal Kombat despre trei mizantropi care ajung in situatia de a raspunde de s

Notă film - PortalulTauTV.net:
5