Moonraker (1979)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Moonraker (1979) Online Subtitrat in HD 1080p


Misiunile agentului James Bond din Moonraker, il poarta nu numai pe toate continentele Globului, ci si în spatiu. Multimiliardarul, Hugo Drax, si-a folosit imensa avere ca sã construiascã o statie spatialã – Moonraker – care sã orbiteze Pãmântul, dar nu în scopuri benefice. El are de gând sã foloseascã satelitul ca sã punã stãpânire pe întreaga lume. Irezistibilul spion, James Bond, trebuie sã-l împiedice pe Drax sã-si ducã la îndeplinire planurile îngrozitoare.

Misiunea îl poartã pe Bond dintr-un capãt în altul al lumii (diin Venetia pânã la Rio De Janeiro, din cetatea veche a Tikal-ului pânã în junglele din America Centralã) si chiar în spatiu. Holly Goodhead, agent CIA, îl ajutã pe Bond sã-i învingã pe criminali. Misiunea lor nu e deloc usoarã, pentru cã armata lui Drax dispune de cel mai avansat si sofisticat armament. Soarta pãmântenilor se aflã în mâinile celor doi eroi.


Regia: Lewis Gilbert
Actori: Roger Moore, Lois Chiles, Michael Lonsdale
An: 1979
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Moonraker (1979)
Moonraker (1979) Online Subtitrat in Romana

Moonraker (1979) Online Subtitrat in HD 1080p Misiunile agentului James Bond din Moonraker, il poarta nu numai pe toate continentele Globului, ci si în spa

Notă film - PortalulTauTV.net:
5