Monsters at Large (2018)


Alex din Monsters at Large (2018) decide să pună capăt coșmarurilor fratelui său, formând o forță de lucru pentru a avea grijă de monștrii imaginați. Când afacerea lor devine un hit, nimic nu poate merge prost … până când unul dintre monștri se dovedește real și foarte mare.

Alex (Matthew Kosto) este un student de liceu care încearcă să navigheze în viața de zi cu zi – zdrobește; școală; profesori; agresori și caută fratele său mai mic; Gavin. După ce cel mai bun prieten al lui Alex Dylan (Auggie Pulliam) îi spune lui Gavin o poveste înfricoșătoare; băiatul începe să aibă coșmaruri și viziuni asupra unui monstru înfricoșător.

Coșmarurile lui Gavin din Monsters at Large online subtitrat, afectează somnul lui Alex; care la rândul lui îl aterizează în apă caldă cu profesorul său de știință; dl. Phillips (Stephen Tobolowsky). Fed; Alex se întoarce la Dylan și la un prieten nou; probabil; singur; Phoenix singuratic (Alicia Del Aguila); pentru a învinge “monstrul” și a pus temerile lui Gavin să se odihnească. După ce la ajutat cu succes pe Gavin; echipajul devine cunoscut sub numele de “Monster Busters”; acum renumit pentru abilitatea lor de a stinge monștrii imaginați. Cu toate acestea; Monster Busters nu sunt pregătiți pentru apariția unui monstru foarte real; care provoacă probleme pentru toată lumea și testează prietenia lor.


Regia: Jason Murphy
Actori: Mischa Barton, Stephen Tobolowsky, Austin St. John
An: Filme Online 2018
Gen: Familie
IMDB: 7.8


Monsters at Large (2018) Online


Monsters at Large (2018)
Monsters at Large (2018) Online Subtitrat in Romana

Alex din Monsters at Large (2018) decide să pună capăt coșmarurilor fratelui său, formând o forță de lucru pentru a avea grijă de monștrii imaginați. Când

Notă film - PortalulTauTV.net:
4