Monsterland (2020)

În primele minute, serialul Monsterland (2020) online subtitrat se contureaza ca si o declarație de intenție ca publicul va fi testat. Din stiloul lui Mary Laws vine o scenă de o intensitate îngrozitoare și un realism inflexibil. Ceea ce urmează este o introducere directa și intruzivă in stilul de viata al unui parinte singur, Louisiana. O subzistență fără speranta și realitatea cruntă a vieții la extrema de jos, ocupă locul central.

Ne este prezentata o familie monoparentală care abia se descurca sa supravietuiasca, impinsa într-un colț. Monsterland (2020), în ansamblu, strălucește lumini în acele colțuri în care puțini îndrăznesc să se aventureze. Dacă aceste colțuri s-ar putea referi la cyber bullying, relații toxice sau abuzuri domestice.

Fiecare episod, de cincizeci de minute, folosește o locație și un stat american ca slogan. Acest spectacol de antologie pune întrebări urâte, oferă răspunsuri neplăcute și nu oferă opțiuni de îndulcire a pilulei, este ceea ce multi oameni traiesc in realitate.


Actori: Kaitlyn Dever, Mike Colter, Taylor Schilling
An: 2020
Gen: Seriale Online, Drama, Fantezie, Groaza
IMDB: n/a


Monsterland (2020) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01.Port.Fourchon.Louisiana

S01E02.Eugene.Oregon

S01E03.New.Orleans.Louisiana

S01E04.New.York.New.York

S01E05.Plainfield.Illinois

S01E06.Palacios.Texas

S01E07.Iron.River.Michigan

S01E08.Newark.New.Jersey


Trailer