Monster Island (2019)

Monștrii giganți din filmul Monster Island (2019) online subtitrat amenință să distrugă totul în calea lor, pe măsură ce omenirea rămâne fără apărare.


Regia: Mark Atkins
Actori: Eric Roberts, Toshi Toda, Adrian Bouchet
An: 2019
Gen: Actiune, SF
IMDB: 2.5


Monster Island (2019) Online


Trailer


Review Monster Island (2019)

Principalul personaj este Billy Ford (Adrian Bouchet, care dă o interpretare veselă), un miliardar care operează dintr-o casă de pe plajă și a cărui operațiune de exploatare marină subacvatică poate fi responsabilă pentru trezirea Tengu-ului fricos. (Tengu arată cam ca o stea de mare gigant și are magma topită pentru sânge.)

Billy din 2019 subtitrate in romana are doi oameni care lucrează în subsolul casei sale de plajă. Cherise (Donna Cormack Thompson) a lucrat cu el pentru totdeauna. Riley (Chris Fisher, care dă o performanță plăcută neurotic) este o astfel de angajare recentă pe care Billy îl numește “James”. Când devine evident că ceva sa trezit la fundul oceanului, Billy, Cherise și Riley se află sub apă pentru a investiga .

Împreună cu ei este Sarah Murray (Natalie Robbie), care lucrează pentru guvern și care este un expert în geomatologie. Geomythology este studiul unor presupuse referiri la evenimentele geologice reale din mitologie. Geomythology este un lucru real și, după ce am urmărit acest film, îmi doresc să fiu cel puțin îngrijorat în ea. La un moment dat, Sarah trebuie să meargă la fostul ei profesor de Geomythology (Margot Wood) pentru sfaturi despre cum să-l oprim pe Tengu de a distruge lumea și se pare că profesorul trăiește în această cabană imensă. Sunt bani pe care trebuie să le faceți pentru a urmări Kaiju din lume.

Oricum, nu e nevoie să spun că, odată ce Tengu este trezit, este destul de hotărât să pună capăt lumii. Acest film Monster Island, după cum probabil puteți ghici din titlu, aduce un omagiu filmelor mondiale japoneze vechi. Când zboară, monștrii care inspiră foc încep să se desprindă de ouă și atacă lumea, strigătele lor de luptă vor fi cunoscute de oricine a văzut vreodată un film cu Godzilla, Mothra sau Rodan.

Când filmul atinge punctul în care doi monștri giganți se luptă unul altuia, în timp ce o grămadă de oameni se uită la el, este imposibil să nu i se amintească lui Godzilla lupta împotriva lui King Kong. Este totul în distracție, un film Monster Island realizat de oameni care iubesc filmele de monstru pentru cei care iubesc filmele de monstru.