Monster Island (2017)

Insula Monster este un film minunat datorită animației sale și liniei de poveste unice. Îmi place modul în care monștrii sunt animați. De asemenea, ador în linia de poveste. E ceva ce nu am mai văzut până acum.

Monster Island este despre un băiat pe nume Lucas, care este un monstru, dar nu știe de când tatăl său la ascuns de el toată viața. Tatăl său ia dat o poțiune pentru al împiedica să se transforme într-un monstru ascunzându-l ca pe un inhalator. Când Lucas își uită inhalatorul acasă ca să meargă la cea mai mare petrecere a anului, el se transformă într-un monstru care îi sperie pe toți. Din fericire, tatăl său vine la salvare cu inhalatorul său care îl transformă înapoi în om. Tatăl său explică ce se întâmplă și de unde își are puterile. Se pare că sunt de pe o insulă numită Calvera. Lucas merge într-o aventură pentru a găsi această insulă. Dar o va găsi? Ai grijă să afli!

Animația Monster Island îmi amintește de Frankenweenie și Coraline, care sunt unele dintre filmele mele preferate de Halloween. Spre deosebire de Frankenweenie și Coraline, Insula Monster este animație pe calculator. Cu toate acestea, se pare că lut. Sunt fascinat de atenția acordată detaliilor. Fiecare monstru este unic. Există monștri de squid și monștrii humongoși care se înalță peste oameni.


Regia: Leopoldo Aguilar
Actori: Fiona Hardingham, Roger Jackson, Jenifer Beth Kaplan
An: 2017
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 4.8


Monster Island (2017) Online Subtitrat