Monster House (2006)

În comedia plină de suspans și aventură Monster House – Casa e un Monstru, trei copii (debutanții Mitchel Musso, Sam Lerner și Spencer Locke) trec pe celealtă parte a străzii pentru a dezlega un mister și trăiesc cea mai mare aventură din viața lor. DJ (Musso), copilul de peste drum de casă, are un plan. Jenny (Locke), noua venită are minte. Iar Chowder (Lerner), cel mai bun prieten al lui DJ, nu are nici cea mai vagă idee.

Casa e un Monstru este un film în totalitate original și conceput de producătorii executivi vizionari Robert Zemeckis și Steven Spielberg care aduc împreună o distribuție stelară de actori ce-i include pe Steve Buscemi, Nick Cannon, Maggie Gyllenhaal, Kevin James, Jason Lee, Catherine O’Hara, Jon Heder, Kathellen Turner și Fred Willard.

DJ Walters, în vârstă de 12 ani, care este prins într-un moment ciudat din viață, între copilărie și drumul spre pubertate, are prea mult timp liber și este de părere că se petrece ceva ciudat în curtea bâtrânului Nebbercracker de peste drum. Lucrurile continuă să dispară în casa ruinată: mingi de baschet, triciclete, jucării și animale de companie. Și, dacă stai să te gândești, ce s-a întâmplat cu dna. Nebbercracker?


Titlu Romania: Casa e un Monstru
Regia: Gil Kenan
Actori: Mitchel Musso, Sam Lerner, Spencer Locke
An: 2006
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 6.6


Monster House (2006) Online Subtitrat


Trailer