Money (2016)

Money (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Martín Rosete
Actori: Jesse Williams, Kellan Lutz, Jess Weixler
An: 2016
Gen: Crima, Thriller
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Money

Mark si Sylvia i-au invitat la cina pe Sean, colegul lui Mark si pe noua iubita a acestuia, Christina. In aparenta, cei doi par un cuplu obisnuit ce locuiesc intr-o casa din suburbie insa Mark a furat 5 milioane de dolari de la compania farmaceutica la care lucreaza impreuna cu Sean iar pe Sylvia nu pare sa o deranjeze acest lucru. Sean este determinat sa continue aceasta activitate ilegala insa Mark ii cere sa se opreasca inainte ca lucrurile sa scape complet de sub control. Cand John, un barbat ce sustine ca este noul lor vecin isi face aparitia in casa, lucrurile incep sa degenereze, viata celor patru este in pericol de moarte.

Filmul căpușe toate cutiile cu un thriller bun, cu mult dialog și cuplu de răsuciri aruncat inch. Script-ul este bine legat. Setarea poveștii este mic și elegant. Aproape întreaga poveste este situat într-o reședință elegantă și împrejurimile sale. Jamie Barber joacă criminal profesionist suav, cu accent britanic greu oferă o notă frumos la poveste. Dar, există câteva momente nerealiste din film în care regizorul și scriitori au luat libertatea artistică de dragul de a păstra palpitant poveste. Iar scenariul este un pic cam lent ritm pentru un thriller.

Este reconfortant sa vezi Jess Wiexler într-un rol serios. Sunt fanul ei de când am văzut “dinti” in timpul zilelor mele grad. Ea are un rol important în această poveste și este satisfăcător să o vadă într-un rol de vorbire matur.

Toate în toate, “bani” este un bun thriller-o singură dată, vezi care poate fi savurat în orice moment al săptămânii și orice oră a zilei. Alergare timp de aproximativ 1 oră și 20 de minute numai că cutii un profit decent la timp.


Trailer Money