Moms Bang Teens 14 (2016)

Durduliu gorgeously și bine proporționat 5’6 “knock-out bruneta Syren De Mer sa născut pe Shannon L. Pollock pe 24 iunie 1969, în Bellingham, Washington. Syren a crescut în micul oraș din Yakima, Washington.

Primul ei loc de muncă a fost de lucru ca instructor de gimnastica . După absolvirea liceului, de Mer sa mutat la Seattle și a participat la Institutul de Arta din Seattle, unde a obtinut o diploma in fotografie. in aceasta perioada Syren sa întâlnit și sa căsătorit cu artistul multi-talentat Andre Darque. După colegiu de Mer a lucrat un pic ca un model și a participat la breton bandei în comunitatea swingeri locală.

In 2005 Syren a trimis un portofoliu la Playboy. Deși a fost refuzat de Playboy, Seymore Butts a văzut pozele de Mer si a rugat-o să se alăture agenția sa. Syren semnat, ulterior, cu remarcat agent de industrie pentru adulți Lisa Ann și prima a inceput sa cante in filme hardcore explicite în mijlocul ei 30 în 2006. de Mer are mai multe tatuaje si un buric străpuns. Mai mult decât atât, Syren este mama a doi copii și locuiește în ambele Seattle și Los Angeles.


Actori: India Summer, Claudia Valentine, Syren Demar, Cherie DeVille, Zoey Monroe, Hope Howell, Cassidy Klein
Gen: Erotice
Data productie: 28 martie 2016
Studio: Reality Kings


Moms Bang Teens 11

Moms Bang Teens 13

Moms Bang Teens 14India Summer, Hope Howell

Moms Bang Teens 15

Moms Bang Teens 16

Moms Bang Teens 17 (2016)

Moms Bang Teens 20

Moms Bang Teens 22

Moms Bang Teens 23

Moms Bang Teens 24

Moms Bang Teens 25

Moms Bang Teens 26

Moms Bang Teens 28

Moms Bang Teens 29

Moms Bang Teens 32