Mom (2017)

Filmul indian Mom online subtitrat este o poveste inimaginabila, care arata puterea unei mame. Filmul incepe cu profesorul Devki (Sridevi), care ii pedepseste pe unul dintre elevi din scoala, pe nume Mohit, pentru trimiterea unui mesaj indraznet fiicei sale, Arya (Sajal Ali), care studiaza, de asemenea, in aceeasi clasa.

In ciuda dragostei si a afectiunii lui Sreevi fata de Arya, Arya nu poate depasi faptul ca ea este mama ei vitrega. Exista o tensiune constanta intre ei. Intr-o seara, cand Arya se duce la o petrecere de Valentine cu prietenii sai intr-o cabana indepartata, Mohit si complicii sai profita de ocazie pentru a o viola si arunca intr-un jgheab.

Ce se intampla dupa aceea este o serie de sedinte de judecata. Care sfarsesc in cele din urma declarand ca Mohit si partenerii sai, sunt inocenti si pleaca fara pateasca nimic. Privind justitia alunecand din maini, Devki se apropie de un mic detectiv, Dayashankar Kapoor, cunoscut sub numele de DK (Nawazuddin Siddiqui), pentru a o ajuta.

Mom (2017) Online Subtitrat in Romana


Regia: Ravi Udyawar
Actori: Sridevi, Akshaye Khanna, Sajal Ali
2017
Gen: Crima, Drama, Indiene, Thriller
IMDB: 7.3


Mom (2017) Online Subtitrat


Trailer