Mom (2013)

Comedie ce-l are ca producator pe Chuck Lorre, Mom online subtitrat o prezinta pe Christy, o mama sobra, care creste 2 copii intr-o lume plina de tentatii si capcane si pe Bonnie, mama sa demult instrainata. Christy este ospatarita la un restaurant sofisticat din Napa Valley, nu mai bea de 4 luni si incearca din raputeri sa fie o mama buna. Sobrietatea ii este testata, atunci cand Bonnie, mama sa alcoolica aflata si ea in recuperarea, reapare in peisaj si in viata sa. Asadar, Bonnie se alatura cercului de relatii complicate ale lui Christy.

Distributia productiei este completata de Jaime Pressly, French Stewart, Sadie Calvano, Mimi Kennedy, Nate Corddry, Kevin Pollak si Matt Jones. In anul 2015, Mom online subtitrat i-a adus o nominalizare actritei Allison Janney la Globul de Aur pentru cea mai buna actrita secundara intr-o productie TV. Allison Janney a fost nominalizata, in cadrul celei de-a 69-a editie Primetime Emmy Awards, la categoria cea mai buna actrita intr-un rol secundar dintr-un serial de comedie.


Regia: Gemma Baker, Eddie Gorodetsky, Chuck Lorre
Actori: Anna Faris, Allison Janney, Mimi Kennedy
An: 2013
Gen: Seriale Online, Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 7.2


Mom SEZONUL 8 Online Subtitrat:

S08E01

S08E02

S08E03


Trailer


Online Subtitrat

Comedie ce-l are ca producator pe Chuck Lorre, Mom online subtitrat o prezinta pe Christy, o mama sobra, care creste 2 copii intr-o lume plina de tentatii si

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
4