Moleman 4 Longplay (2017)

Moleman 4 Longplay (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: Szilárd Matusik
Actori: György Apor, Tamás Beregi, David Bishop
An: 2017
Gen: Documentare, Animatie, Istorice
IMDB: 8.3


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Moleman 4 Longplay

Este anul 2546. Corporațiile guvernează lumea și un agent se află într-o misiune secretă pentru a explora povestile nemaipomenite ale trecutului. Călătoria lui îl conduce într-o realitate virtuală secretă, în care o corporație a recreat anii 1980, o epocă în care a apărut dezvoltarea jocurilor video, un eveniment în care o țară europeană mică, limitată din punct de vedere politic și economic, Ungaria a avut un rol semnificativ.

Descoperă o lume ciudată, dar interesantă, unde computerele au fost introduse prin contrabandă prin Cortina de Fier, iar inginerii serioși au început să dezvolte jocuri. Această țară mică se afla încă sub presiunea sovietică. Când un grup de oameni au reușit să înființeze unul dintre primele studiouri de dezvoltare a jocurilor din lume. Iar magazinele occidentale de calculatoare au început să dea curățenie pe rafturile lor pentru produse din Ungaria.

Acești dezvoltatori nu știau cu adevărat ce a fost imposibil, pentru că au creat jocuri. Inclusiv fete tehnice uimitoare pe care chiar inginerii de la Commodore le-au crezut mașinăriile lor nu erau capabile. Maghiarii au început chiar să dezvolte jocuri Nintendo fără kit de dezvoltare oficial, în timp ce restul lumii nu au înțeles cum au reușit să facă acest lucru. Urmăriți agentul în această lume interesantă și descoperiți povestea nespusă a dezvoltării jocurilor ungurești în anii 1980.