Mojin – The Lost Legend (2015)

Mojin – The Lost Legend (2015) Film Online Subtitrat

Titlu original: The Ghouls
Regia: Wuershan
Actori: Kun Chen, Bo Huang, Angela Baby, Jonathan Kos-Read, Xiaoqing Liu
Anul: 2015
Gen: Actiune, Groaza
Durata: 127 minute
IMDB: 6.4

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Filmul Mojin este stabilit în 1989, ca cele trei morminte s-au retras la o “bolnav” America, mai concret New York. Hu Bayi (Chen Kun) și Wang Kaixuan (Huang Bo) au început să vândă “artefacte” chinezești de pe strada, promițând cultură și noroc la orice cumpărător. O bandă de agenți INS urmăriri-le printr-o alee, dar perechea este salvat de lor Tomb Raider colegi Shirley (Shu Qi), care și-a luat la viață în Statele Unite ale Americii, spre intristarea lui Wang (la un moment dat, el a derides, de asemenea, o pentru a fi o feminista, iar filmul în sine pare conflictuală cu privire la posibilitatea de a trata Shirley ca un caracter puternic sau un gol pentru Hu din filme online Mojin).

Wang, care a participat în calitate de membru al unui grup Mojin, încă se crede ca un revoluționar de soiuri, și de dor sa pentru vremuri de luare în lupta pentru burghezie în timp ce citând Mao din inimă și agățându-se puțin roșu său carte devine al filmului. O serie cheie de flashback-uri la un sit arheologic în 1969, în cazul în care membrii grupului Garda Roșie vedea statui antice ca markeri de exces burghez, ne oferă un triunghi amoros oferind Hu, Wang și Ding SiTian (Angelababy), un comunist preluarea, care are furat inimile atat la barbati cat cu statutul ei ca un credincios adevărat.

Moartea Mojin ei în timpul unei expediții (într-un buncăr militar japonez în Mongolia Interioară) pentru a găsi mitic Equinox floare are bântuit atat la barbati cat pentru diferite motive. Hu pierdut o iubire adevărată, și Wang a pierdut o reprezentare a purității revoluției. Hu-a trecut la un anumit grad (deschidere “A fost doar un vis” secvență sugerează că nu a fost în întregime), după ce a adormit cu Shirley la un moment dat înainte de a deveni incertă de a avea o relație cu ea. Wang, cu toate acestea, încă deține Ding în inima lui, și are o mult mai mult de a face cu înclinații politice decât orice sentimente el ar fi putut avea despre ea.

Punctul devine clar: Times, atitudini și relații economice internaționale s-au schimbat, China, lider departe de zilele de glorie presupuse ale țării. Acum, este de până la aceste caractere pentru a reconcilia noua modalitate de lucruri din Mojin, cu dor lor pentru trecut. Nu este clar ce aceasta printr-o conductă este de a face într-un film care, în centrul său, se dorește a fi o aventură vibrant printr-un mormânt vechi plin cu capcane, poduri vechi rahitic, falnic formațiuni de rocă, labirinturi, puzzle-uri și o armată de luptători strigoi . Nu se poate ajuta, dar simt brațul de propagandă ajungând prin scenariu Zhang Jia Lu (bazat pe romanul “Ghost Lovituri out Lumina” a lui Tian Xia Ba Chang).

Ticăloși din Mojin, aici sunt agenți pentru o corporație de minerit multinațională care dubleaza ca un front de cult religios condus de presedintele companiei (Liu Xiao Qing), care vrea Equinox Floarea pentru a salva lumea de la un dezastru nespecificată. Compania recurge Wang pentru a găsi mormânt, aflat undeva în Mongolia Interioară, iar el sa alăturat comic respingător, sub formă de grătar (Xia Yu), un antichitati Hustler OMS constant whines și gemete. Mai târziu, Hu și Shirley ajunge pentru a ajuta camaradului lor.