Mohawk (2017)

Spre finalul marelui razboi din anul 1812, o femeie dintr-un trib nativ-american si cei doi amanti pe care aceasta ii are se implica intr-o batalie terifianta cu mai multi soldati americani care ii vaneaza acum ca sa se razbune pe ei dupa ce au comis anumite fapte tragice.

În războiul din 1812, o tânără femeie din Mohawk și cei doi iubiți se luptă cu o echipă de soldați americani care se îndoiesc de răzbunare.

Descrisă ca o filmare de invazie acasă cu America de Nord acasă, și americanii invadatorii, MOHAWK este un acționar periodic revizionist, a spus cu o perspectivă modernă. Este un salt puternic pentru Geoghegan, care a filmat o caracteristică ascuțită, o caracteristică realizată din punct de vedere tehnic, cu un buget destul de redus. Adesea, aceste tipuri de filme arată bine pe televizor / dispozitive, dar nu țineți pe ecranul mare. MOHAWK este excepția. Arată grozav – cu o cinematografie puternică de Karim Hussein, care la împușcat și pe HOBO WITH A SHOTGUN, episoade de “Hannibal”, ABC’S OF DEATH și ANTIVIRAL, și are un memorabil scor de synth de Wojciech Golczewski.


Regia: Ted Geoghegan
Actori: Kaniehtiio Horn, Ezra Buzzington, Eamon Farren, Justin Rain, Jon Huber
2017
Gen: Actiune, Drama, Istorice
IMDB: 4.4


Mohawk (2017) Online Subtitrat