Modern Times (1936)

Modern Times (1936) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Timpuri noi
Regia: Charles Chaplin
Actori: Charles Chaplin, Hank Mann, Paulette Goddard, Wilfred Lucas, Chester Conklin
Anul: 1936
Gen: Drama, Comedie
Durata: 87 minute
IMDB: 8.6

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Unul dintre multele lucruri remarcabile despre Charlie Chaplin este că filmele Modern Times sale continuă să dețină în sus, pentru a atrage și publicul încântare. Chaplin nu a fost într-adevăr activ în filme de 20 de ani, în afară de “Un rege la New York”, în 1957 și nefericit “Un Contesa din Hong Kong” în urmă cu cinci ani. Milioanele de adepți și fani care l-au ovaționat în zilele lui Mica tramp sunt acum în mare parte o memorie; în cazul în care 85 la suta din public film american este sub 35 de ani, după cum statisticilor industriei susțin, apoi 85 la suta din publicul inițial lui Charlie trebuie să fie, probabil, de peste 35 de ani.

Deci, decizia de a lansa o serie de cele mai bune filme Modern Times ale sale trebuie să aibă uneori părea un risc. Numele său este consacrat printre cele mai mari genii ale filmului; francezii au o revistă film intitulat simplu Charlie, și Vachel Lindsay spus de mult timp în urmă, “Cinematograful ESTE Chaplin.” El a dovedit mărimea lui în orice mod posibil; dar apoi, la 81 de ani, a decis să pună din filmele sale pe piață din nou și a vedea modul în care acestea s-au descurcat.

Ei o duc foarte bine, s-ar putea spune. Aici, în Chicago, au fost înregistrate în Teatrul Carnegie, unde personalul de-abia știe ce a lovit. “Modern Times” (1936), prima dintre cele șapte programe Chaplin, a fost SRO tot weekend-ul, și când am văzut duminică după-amiază, publicul a fost vorba doar de lângă sine, cu plăcere.

Mă duc la o mulțime de filme, și nu pot să amintesc ultima dată când am auzit un public de plată, de fapt aplaudă la sfârșitul unui film. Dar acesta a făcut. Și vorbesc după aceea în culoarele, hol și la coadă la garajul a fost cu adevărat excitat; poate o mulțime de aceste persoane nu au mai văzut de mult Chaplin înainte, sau au fost pur și simplu foarte fericit pentru a găsi că trecerea timpului nu s-au diminuat geniu special al omului.

“Modern Times” a fost primul filme online Modern Times al lui Charlie după cinci ani de hibernare în 1930. El nu a făcut mult ca talkie, și în ciuda introducerii sunetului în 1927, lui “luminile orașului” (1931) a fost sfidător tăcut.

Cu “Modern Times”, un despre fabula (printre altele) de automatizare, linii de asamblare și aservirea omului de către mașini, a lovit pe o modalitate eficientă de a introduce un sunet fără a perturba comediei sale de pantomimă: Vocile din film sunt canalizate prin alte medii. Cele nemiloase Discuțiile tycoon oțel peste televiziune cu circuit închis, un inventator excentric aduce într-un pitch de vânzări înregistrate, și așa mai departe. Sunetul doar sincronizat este faimos tryout lui Charlie ca un chelner cântând; poate după Garbo vorbit, singurul lucru rămas a fost pentru Charlie să cânte.