Mob Handed (2016)

Mob Handed (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Liam Galvin
Actori: Lysette Anthony, Elisha Applebaum, Teddy Bambamkellk
An: 2016
Gen: Thriller
IMDB: 3.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Mob Handed

Doamne, de unde să înceapă. În primul rând, doresc să declar că am o mulțime de dragoste pentru caracteristica de debut Killer B * TCH directorul Liam Galvin. Unul dintre, dacă nu singurul buget redus britanic film de gen din ultimii ani, pe care am re-vizita fără sentimentul că-mi pierd viața mea pe această arenă de shysters reduceri fiscale și am-drahmă se intareste cu RED. În cele din urmă, din această auto importante, realizarea de filme de sub-cultura auto-gonflabil, cineva a venit cu măreție psihotronice. Un film pentru vârstele, timpul va arăta Killer B * tch să fie capsula timpului perfect al acestei ere de film independent britanic. Nu numai că sunt toți suspecții obișnuiți responsabili pentru era (ca în Mob Handed) sunt în fața ecranului, umorul și vulgaritatea face garantat că va găsi este audiența.

Acum, cu a doua caracteristică lui …. Este foarte dificil pentru mine să revizuiască acest film.

Pe de o parte, este pur exploatare stil tabloid umplut cu furie drept, populist cum ar fi lupta pentru viata ta (1977) sau Tenement (1985), sincer cu ea de agresiune, fără a uita să distreze la fel de bine ca și “informa”.

Pe de altă parte, este un apel deschis la crimă, sau cel puțin foarte convingător de a fi una. Nu contează dacă obiectivele sunt gunoi pur. Un subiect chestiune atât de sumbru este în contradicție cu pumnul prin sticla prin stilul regizoral cu fața și face o plimbare incomod, care este punctul cred, dar haide, te omori aceste c ** ts prin motor și rezervor transversală , apoi încercați să spun o poveste sinceră despre pierderea unei mame de fiica ei. Alege un unghi!


Trailer Mob Handed