Mizerabilii – Les Misérables (2012)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Mizerabilii – Les Misérables (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Tom Hooper
Actori: Anne Hathaway, Hugh Jackman, Russell Crowe, Amanda Seyfried
Anul: 2012
Gen: Drama, Istorice, Muzicale
Durata: 157 minute
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Mizerabilii – Les Misérables

Mizerabilii este adaptarea pentru marele ecran a muzicalului ce face în continuare senzație pe scenele din toată lumea după 27 de ani, cu 60 de milioane de spectatori și fiind jucat în 21 de limbi pe tot globul. Regizat de Tom Hooper, câștigător al premiului Oscar pentru The King’s Speech, filmul este o producție Working Title/Cameron Mackintosh și are o distribuție de staruri formată din Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne, Aaron Tveit, Samantha Barks, Helena Bonham Carter și Sacha Baron Cohen.

Mizerabilii este povestea captivantă a unui destin frânt de vise destrămate; un testament atemporal despre iubire neîmpărtășită; pasiune; sacrificiu și mântuire. Jackman este Jean Valjean; pușcăriașul veșnic vânat de nemilosul polițist Javert; interpretat de Crowe. Când Valjean va accepta să aibă grijă de Cosette (Amanda Seyfried); fiica lui Fantine (Anne Hathaway); viețile lor se vor schimba pentru totdeauna.

Cel mai longeviv muzical din toate timpurile va avea premiera în România pe 25 ianuarie 2013; când spectatorii români vor avea ocazia să trăiască o experiență cinematografică unică alături de o constelație de staruri care vor interpreta unele din cele mai îndrăgite și mai cunoscute melodii din lume precum “I Dreamed a Dream;” “Bring Him Home;” “One Day More” și “On My Own.”