Misterele Casei Bantuite – The Haunting in Connecticut (2009)

Misterele Casei Bantuite – The Haunting in Connecticut (2009) film online subtitrat

Regia: Peter Cornwell
Actori: Amanda Crew, Will Woytowich, Ty Wood, Sophi Knight, Virginia Madsen
Anul: 2009
Gen: Drama, Groaza, Mister
Durata: 92 minute
IMDB: 5.9

“Misterele Casei Bantuite” nu se bazează pe orice fel de poveste adevărată vechi. Nu, e bazat pe “o poveste adevarata.” Aceasta ar fi cazul familiei Snedeker, care în anii 1970 sa mutat intr-o casa infestate-fantomă în Southington, Connecticut., Si a avut nici un scop de primejdie. Știm povestea este adevărată pentru că a fost garantat prin Ed și Lorraine Warren, sleuths paranormale care, de asemenea, o copie de rezervă Bill Ramsey, un vârcolac demonic care muscat oameni; “The Amityville Horror”, și povestea lui Jack și Janet Smurl, care a inspirat “The Haunting.”

Chiar și așa, mă îndoiesc că este “bazat pe.” Mai multe sanse sa “vag inspirat de” o poveste. Nu cred o fărâmă de acest film este adevărat. Ray Garton, autor de un întuneric Place, o carte inclusiv în cazul, a observat că Snedekers nu a putut obține poveștile lor drepte. Când el a raportat acest lucru anchetatorii, Wikipedia spune, el a fost instruit să “facă și să facă o infricosator.”

Dar ce contează asta, dacă tot sunteți în căutarea pentru este o poveste cu fantome? “Misterele Casei Bantuite” este un film de groază competenți tehnic și bine a acționat. Nu avem aici nici caractere stoc, dar Virginia Madsen și Martin Donovan într-o căsătorie cu probleme, Kyle Gallner ca fiul lor moarte, și Elias Koteas ca preot sumbru. Ei fac familia, acum cunoscut sub numele de Campbell, la fel de real ca acestea pot fi în condițiile date. Filmul are un scor alarmant și fotografie înfiorător, și o casă care nu arata ca acesta a fost ocupat de când locuitorii originale … a murit, să spunem.