Mission Blue (2014)

Mission Blue (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Robert Nixon, Fisher Stevens
Actori: Barbara Block, James Cameron, Michael deGruy
An: 2014
Gen: Documentare, Drama
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Mission Blue

“Mission Blue”, documentarul original al lui Netflix, care prezintă oceanograful legendar, biologul marin, ecologistul și exploratorul National Geographic Sylvia Earle, este crezut provocator și inspirat, cu un apel real la acțiune! După cum spune ea, “Oceanul este pe moarte! O lume fără Ocean, este o lume fără noi”. Începând cu 2014, mai puțin de 3% din Ocean este protejat. Scopul Misiunii Blue este de a atinge cel puțin 20% până în 2020 prin crearea “zonelor de speranță”.

Unii pot vina acest documentar ca fiind mai mult despre cruciadă decât cruciada. Ceea ce Rachel Carson a fost pentru insecticide, păsări și planeta noastră în 1962, Sylvia Earle este astăzi la Ocean. După ce a petrecut un exces de 7000 de ore sub apă în legătură cu cercetarea ei din 1953, Sylvia aduce o viață întreagă de observații neprețuite, ajutând la conștientizarea și determinarea oamenilor să vorbească despre această problemă și, în cele din urmă, să ajute la rearanjarea modului în care oamenii privesc relația noastră cu natură.

Curajos și neîncetat, cercetarea ei neprețuită și pasională a provocat un efect de conversație, de acțiune, de a aduce Hope și de a restabili viața Oceanului. În ultimii 50 de ani, vom privi înapoi și vom vedea ce diferență a făcut-o.

Cuvintele ei: “Dacă aș fi putut să mă născunde oriunde, ar fi acum, acum ar fi pentru că este timpul ca niciodată înainte, că înțelegem ceea ce nu am făcut acum 50 de ani, dacă așteptăm încă 50 de ani oportunitățile pe care le avem acum vor dispărea, acesta este momentul, deciziile noastre, acțiunile noastre vor forma tot ce urmează. “