Miss Sloane (2016)

Miss Sloane (2016) Film Online Subtitrat


Regia: John Madden
Actori: Mark Strong, John Lithgow, Jessica Chastain, Gugu Mbatha-Raw
An: 2016
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Miss Sloane

În cele mai înalte cercuri ale politicii, Elizabeth Sloane este cea mai solicitată lobbyistă de la Washington. Când intră, însă, în competiție cu cel mai puternic competitor pe care l-a cunoscut vreodată, Elizabeth realizează că prețul victoriei este mai mare decât e dispusă să plătească.

Înainte de a merge mai departe, eu sunt un veteran, un proprietar de pistol. Cu un minor în film și un fundal de teatru, și eu o minte deschisă când mă uit la filme. Am văzut de fapt filmul și voi ține deoparte politica, dar pe măsură ce se poate spune de la alte comentarii o mulțime de oameni sunt doar în jos de vot sau să voteze la acest film bazat pe politica.

Scorul meu și critica se concentrează în primul rând pe scenarist și regizor. Acești doi factori am simt scufundat filmul. Acesta este primul scenariu Jonathan Perera și în timp ce o încercare de a scris ceva ce brav într-unul dintre cele mai grele genuri. Despre o cultură care nu este lui, care se ocupă de o problemă nu înțelege.

Iar regizorul care l-am iubit în Best Marigold Hotel dispune de multe dintre aceleași probleme. Nu înțelege peisajul american. Este ca și cum Mel Gibson face Braveheart, nu este deloc corectă. Dar diferența este că Braveheart nu era arătat lui William Wallace.

Ceea ce ma făcut să vrea să vadă acest film este faptul că acesta este o companie franceza (EuropaCorp), cu un regizor britanic si scenaristul (John Madden și Jonathan Perera), cineast olandez (Sebastion Blankov), despre o industrie americană controversată (activități de lobby american), care se ocupă aproape exclusiv cu un subiect controversat (controlul armelor) american.


Trailer Miss Sloane