Miss Saigon 25th Anniversary (2016)

Miss Saigon 25th Anniversary (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Brett Sullivan
Actori: Jon Jon Briones, Eva Noblezada, Alistair Brammer
An: 2016
Gen: Muzicale
IMDB: 8.8


Se lucreaza la subtitrare!

<8evE7Nb_QFk/miss.saigon" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Miss Saigon 25th Anniversary

O producție filmată de musicalul Miss Saigon “pentru aniversarea a 25-a, a concertat live la Prince Edward Theatre din Londra în Londre West-End. Inclusiv producția și 20 minute un bonus de 2 ore 35 minute “Gala a 25-a aniversare”, care a inclus stele din distributia originala, Jonathan Pryce, Lea Salonga și Simon Bowman.

Saigon dor. L-am văzut în teatru de numeroase ori, în olandeză, germană și engleză. Am știut membri exprimate care m-ar putea strecura și scaunul de lângă mine inginerilor. chiar am auditie pentru asta. Știu că această etapă spectacol din față și în culise. S-ar putea spune, eu sunt un fan.

Vorbește despre un film facut fiind facut din ea ma facut sa ma excitat și îngrijorat în același timp (a se vedea ce au făcut la Les Mis, show-ul este bun, dar filmul aspirat în atât de multe feluri). Probabil decizia lor (de acum), pentru a face înregistrarea de teatru ca un film a fost foarte inteligent. În acest fel nu putea pierde ritmul de poveste, întreaga dramă este deja terminat, iar singurul lucru pe care trebuie să faceți este să pună un aparat de fotografiat pe ea.

Uneori mi-aș uita că ei erau pe scenă, v-ar auzi publicul să reacționeze, uneori, chiar și decât nu a fost complet clar dacă era în interiorul cinema sau în interiorul filmului (am fost așezat ultimul rând). Ar fi putut fi cu ușurință în interiorul cinema a fost, restul oamenilor se bucura clar la fel de mult cum am făcut-o, de asemenea, pentru ei a fost o noapte mare.

Acting a fost mare, cântând a fost mare si desigur poveste, bazat pe Opera Madame Butterfly, este o dramă solidă. Acesta a fost filmat destul de aproape, nu au fost atât de multe fotografii largi.


Trailer Miss Saigon 25th Anniversary