Misiunea – Asambhav (2004)

Misiunea – Asambhav (2004) Film Online Subtitrat


Regia: Rajiv Rai
Actori: Arjun Rampal, Naseeruddin Shah, Priyanka Chopra
An: 2004
Gen: Actiune, Aventura, Drama, Indiene
IMDB: 3.5


Asambhav Partea 1:

Asambhav Partea 2:


Sinopsis Misiunea – Asambhav

Un deceniu în urmă, m-am bucurat foarte mult carnea arată filmul numit “Tridev” nu a fost niciodată uitat numele Rajiv Rai. Ulterior, dizolvat în mai apucare Hollywood și în cele din urmă cinematografia mondială.

Între timp, s-au urmat întotdeauna schimbările în gradele de carne intermitentă, care a avut loc în bollywood. Dar, atunci începutul pompos de “Tridev” a rămas în mintea mea și, de asemenea, incoerent tonală și. De asemenea pompos ciudat personajului negativ în timpul unui cântec. Desigur, legenda a filmelor alternative Naseeruddin Shah care acționează în ea a făcut-o distanță de vizionare compulsivă. În mod tipic 80 despre sărituri personaj negativ a lui din fiecare poftă de mâncare și fiecare dintre ele având un caracter puternic al propriei lor. Dialogurile sunt naiv, pompos la punct, subtilitate este ca vântul care suflă trecut fereastra.

Multe decenii mai târziu, mulțumită sau nu-grație unui prieten am fost convins să nu piardă reflux și fluxurile de. Bollywoodiană

Asambhav este cu siguranta un Ebb în schema lucrurilor. Filmul a fost la fel de ridicol ca transporta peste din anii ’80, dar apoi i se părea în mod deliberat pentru a retrăi pompos nu la toate subtile 80 lui. Dar, apoi, entorse sunt o includere deliberată și ele există în formatul.

Un frumos Arjun Rampal (prietenele mele îl numesc “Dish”), referindu-se la carnea gustoasă el poate make.A șmecher “Hulk”, cum ar fi edita carte de benzi desenate, în cazul în care mai multe ecrane sunt adaptate pentru a relata povestea. Un bine proporționat non-actrita, dar destul de un viraj pe numita Chopra Priyanka, ea deține pe la cel mai apropiat ca și futău lucru (este doar Arjun în film).