Misiune pe Marte – The Last Days on Mars (2013)


Misiune pe Marte – The Last Days on Mars (2013) Online Subtitrat


Regia: Ruairi Robinson
Actori: Liev Schreiber, Elias Koteas, Romola Garai
Anul: 2013
Gen: Groaza, SF, Thriller
Durata: 98 minute
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Misiune pe Marte – The Last Days on Mars

Povestea începe în ultima zi din prima misiune cu echipaj uman pe Marte, echipaj ce descoperă elemente fosilizate ale vieții bacteriene. Dar expediția lor neautorizată duce la un dezastru atunci când unul dintre membrii echipajului cade într-o prăpastie și toată lumea își dă seama că forma de viață pe care au descoperit-o ar putea fi cu totul altceva. În timp ce grupul începe să se destrame și un pericol teribil îi pândește, singura lor speranță este iminenta sosire a navei Aurora.

Cum poti face un film in care idea de baza este ca rasa umana n-are altceva mai bun de facut decat sa puna niste derbedei intr-o nava spatiala care costa miliarde de dolari si sa o trimita pe Marte, unde dumnealor fac ce ii taie capul.

Cum s-ar putea ca un cosmonaut sa puna in pericol misiunea; numai pentru ca vrea sa fie el primul la trombonit comandantul. Sau unul care sare tafnos la bataie. Sau o alta care pufaie pe nas ca n-a facut gauri destule. Ce imbecilitate. Cum e credibil un astfel de scenariu? Si acceptat. Pe un vapor; daca un marinar n-ar fi ascultat de capitan sau ar fi incercat sa-l smechereasca; in primul port era debarcat si trimis acasa. Si eu stau si ma uit la aceasta bazaconie.

Misiune pe Marte - The Last Days on Mars (2013)
Misiune pe Marte - The Last Days on Mars (2013) Online Subtitrat in Romana

Misiune pe Marte - The Last Days on Mars (2013) Online Subtitrat Regia: Ruairi Robinson Actori: Liev Schreiber, Elias Koteas, Romola Garai Anul: 2013 Gen:

Notă film - PortalulTauTV.net:
0