Misiune pe Marte – Mission To Mars (2000)

Pusi pe jar in filmul Mission To Mars de mesajul primit de la echipa de pe Marte, cei de la NASA pregãtesc în grabã o misiune de salvare care sã meargã la fata locului pentru investigatii si care sã-i aducã înapoi pe eventualii supravietuitori. Comandantul Woody Blake (TIM ROBBINS), Jim McConnell (GARY SINISE), medicul Terri Fisher (CONNIE NIELSEN) si cercetãtorul Phil Ohlmyer (JERRY O’CONNELL) pornesc într-o cãlãtorie eroicã de 6 luni pe Marte.

Mission To Mars online subtitrat este povestea captivantã a astronautilor din misiunea de recuperare, a pericolelor aproape insurmontabile pe care le au de înfruntat acestia în timpul cãlãtoriei în spatiu si a descoperirii uimitoare pe care o fac odatã ajunsi pe Marte.

O misiune spaţială trimisă pe planeta Marte în anul 2020 dispare fără urmă; iar echipa de salvare trimisă în ajutorul ei face o descoperire umitoare cu privire la viaţa de pe Pământ. Comparabilă ca idee cu “2001: A Space Oddyssey”; dar fără a avea calitatea sa artistică; “Mission To Mars” este un film mult subevaluat atât de critici; cât şi de cinefili.


Regia: Brian De Palma
Actori: Tim Robbins, Gary Sinise, Don Cheadle
An: 2000
Gen: Aventura, SF, Thriller
IMDB: 5.6/a>


Mission To Mars (2000) Online Subtitrat