Misionarul războinic – Machine Gun Preacher (2011)

Inspirat dintr-o poveste reală, Misionarul războinic – Machine Gun Preacher (2011) online subtitrat prezintă povestea vieții lui Sam Childers (Gerard Butler), un fost traficant de droguri care decide să lase în urmă viața tumultoasă pe care o avea și pleacă într-o călătorie în estul Africii. Bărbatul simte că este momentul să descopere ceva în care să creadă, pentru a-și schimba viața.

În momentul în care ajunge în Sudan, Childers este impresionat de lumea dezolantă din acea zonă și mai ales de copiii antrenați să fie soldați. Astfel, bărbatul decide să construiască un refugiu pentru cei mici, chiar dacă asta înseamnă să își facă singur legea și să pună mâna pe armă.

Misionarul războinic - Machine Gun Preacher (2011) Online Subtitrat in Romana


Regia: Marc Forster
Actori: Gerard Butler, Michelle Monaghan, Michael Shannon
An: 2011
Gen: Actiune, Biografie, Crima
IMDB: 6.8


Machine Gun Preacher (2011) Online Subtitrat


Trailer


Review Misionarul războinic

Gerard Butler a încheiat recent filmările la Machine Gun Preacher, pelicula de acţiune inspirată din fapte reale a lui Marc Forster (Quantum of Solace, viitorul World War Z). Scoţianul ce te-a impresionat cu statura sa în 300 schimbă de această decorul antic cu cel al Africii secolului XX şi se angajează în luptă cu acelaşi aplomb, aşa cum sugerează posterul preluat de Empire Online.

Filmul descrie un punct de cotitură din viaţa lui Sam Childers (Butler) şi felul în care acesta a ales să lupte pentru viaţă de partea celor oprimaţi şi lipsiţi de sprijin. Fost traficant de droguri dur şi lipsit de scrupule, membru al unei găşti de motocicliști, lui Childres i se oferă ocazia de a se îmbarca într-o călătorie spirituală, aceea de a deveni un apărător al copiilor-soldaţi din Sudan, ţară africană puternic afectată de războiul civil. Şi acceptă oferta hotărât, cu arma în mână.

Alături de Butler, în film mai apar Michelle Monahan (Source Code, Kiss, Kiss, Bang, Bang) şi Michael Shannon (Boardwalk Empire, viitorul Man of Steel). Lansarea lui Machine Gun Preacher va avea loc în Statele Unite pe 18 noiembrie, filmul urmând să participe, luna următoare, în competiţia festivalului de film de la Toronto.