Mireasa Moarta – Corpse Bride (2005)

Mireasa Moarta – Corpse Bride (2005) Film Online Subtitrat


Gen: Animatie, Drama, Familie
Producator(i): Tim Burton , Carlos Grangel
IMDB: 7.4
Regia: Tim Burton, Mike Johnson
Actori: Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Emily Watson


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Mireasa Moarta – Corpse Bride

Mireasa moartă a lui Tim Burton te poartă într-o călătorie în Lumea Întunericului, în tradiția romantică a filmelor clasice de tipul “Eduard, Mâini de Foarfece” și “Coșmarul dinaintea Crăciunului”.

Acțiunea este plasată în secolul al 19-lea, într-un sat european, urmărind povestea lui Victor (voce – Johnny Depp), un tânăr care se pare că este sortit să se căsătorească cu Mireasa Moartă (voce – Helena Bonham Carter) în timp ce adevărata sa mireasa, Victoria (voce – Emily Watson) rămâne în lumea celor vii.

Viața în Lumea Morților pare mult mai animată decât este ea descrisă în povești, iar Victor descoperă că nu există nimic în lumea asta – sau în cea de dincolo – care să îl despartă de adevărata dragoste. Este o poveste despre optimism, dragoste și o descriere a vieții de dincoace și a celei de dincolo așa cum numai Burton poate să o facă.

Animaţia lui Tim Burton este chiar reuşită şi captivantă. Pendulând între comic şi macabru. Intre umor negru şi un fel de ”musical pe tărâmul morţii”, are de asemenea şi o tentă romantică (e drept, cu totul originală!) şi mai multe conflicte. Ce până la urmă se vor soluţiona. Dacă nu gustaţi acest gen de a face animaţie, treceţi peste, dar dacă da, nu rataţi!

Inca unul din minunatele filme ale lui Burton cu aceeasi actori nelipsiti. Cred ca Johnny Depp este bine protejat de Tim Burton. L-am vazut in multe filme ale acestui regizor.Animatia a fost incantatoare. Nimic negativ de comentat,doar recomandarea de rigoare.


Trailer Mireasa Moarta – Corpse Bride