Mireasa lui Chucky – Bride of Chucky (1998)


Mireasa lui Chucky – Bride of Chucky (1998) Film Online Subtitrat


Regia: Ronny Yu
Actori: Jennifer Tilly, Brad Dourif, Katherine Heigl
An: 1998
Gen: Comedie, Groaza
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Mireasa lui Chucky – Bride of Chucky

Horror despre un cuplu de criminali, intre care se stabileste o relatie ciudata si, in acelasi timp, incitanta pentru telespectator.

Criminalul în serie Charles Lee Ray s-a întors in Mireasa lui Chucky – Bride of Chucky! De data asta iubita lui Tiffany îl învie încă o dată în trupul popularei păpuși Chucky folosindu-se de un ritual voodoo. La scurt timp după fericită reîntâlnire, Chucky o omoară și apoi o învie în trupul unei păpuși mireasă. Cei doi pornesc într-o călătorie criminală cu scopul de a dezgropa cadavrul lui Ray, care a fost îngropat împreună cu un talisman satanic capabil să-l aducă înapoi din morți.

Se vede ca producatorii duc lipsa imaginatie. Nici o faza nu m-a speriat,mai mult am ras. Pacat de aceste papusi cunoscute care chiar sunt infioratoare, nici macar muzica de fundal nu s-a potrivit. Imi pare rau s-o spun dar filmul asta e o mare dezamagire asa ca il recomand doar fanilor genului! Povestea Mireasa lui Chucky – Bride of Chucky a fost mai interesanta si actiunea mai buna , seria chucky a fost prima dintre primele filme horror pe care le-am vazut , dar nu ma impresionat toate atat de mult , inafara de asta care a fost mai buna , deci nota 6 din partea mea bunicel dar nu extraordinar.

PortalulTauTV.com
Mireasa lui Chucky - Bride of Chucky (1998) Online Subtitrat in Romana

Bride of Chucky

Notă film - PortalulTauTV.net:
3