Minimalism (2015)

Minimalism (2015) Documentar Online Subtitrat


Regia: Matt D’Avella
Actori: Dan Harris, Joshua Becker, Shannon Whitehead
An: 2015
Gen: Documentare
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Minimalism

Am intrat în minimalism și le-am citit pe bloguri / ascultând podcast-urile nu numai de The Minimalist, ci de multe altele prezentate în acest film. Deci, când au apărut niște anunțuri despre acest film, m-am gândit, la naiba, o să-l văd. Și, sunt sigur ca alții în teatru, am târât-o pe un iubit pentru a vedea ce credeau ei.

Lucrul nefericit este că acest film nu oferă nimic de valoare practică pentru cineva care nu a cercetat, a citit cărți și a vizionat videoclipuri YouTube pe această temă. Este un promo frumos și există o mulțime de informații interesante … dar nu prea mult.

Problema este la ambele capete ale spectrului. La începutul spectrului este “ce fac să fiu minimalist?” iar celălalt capăt al spectrului este “care este ultimul meu scop SCOPUL de a deveni un minimalist?” Acest film nu se adresează nici unui scop.

Dacă vreți să vorbiți despre SCOP, citiți articolul despre Stuffocation al lui James Wallman. Cartea minunată. De ce eu și ceilalți intră în minimalism? Minimalismul este piatra de hotar pentru a clarifica calea de a merge dupa ce doriti cu adevarat. Cartea lui Wallman discută în detaliu. Acest film ar fi trebuit să aibă mult mai mult decât atât. Mai ales în cazul lui Colin Wright. Ei au avut-o pe Colin Wright în film pentru un minut. Dar povestea lui este mult mai interesantă. Pentru el, minimalismul nu a fost jocul final … călătoria a fost jocul final. Minimalismul este modul în care a realizat-o. Ar fi trebuit să existe mult mai multe povești în film de-a lungul acestei vene.