Minele regelui Solomon – King Solomon’s Mines (1985)

Minele regelui Solomon – King Solomon’s Mines (1985) Film Online Subtitrat


Regia: J. Lee Thompson
Actori: Richard Chamberlain, Sharon Stone, Herbert Lom
An: 1985
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Minele regelui Solomon – King Solomon’s Mines

Vânătorul de comori Allan Quatermain pleacă într-o misiune cu o frumoasă și ingenioasă femeie pe nume Jesse Huston, pentru a o ajuta să își găsească tatăl, rămas în sălbaticele ținuturi ale Africii, pe când era vânat de triburile ostile din zonă…

O versiune liberă și comică după romanul “Minele regelui Solomon” al lui Henry Rider Haggard. Filmul nu străluceşte prin nimic, fiind o imitaţie ieftină după seria Indiana Jones, pe alocuri plictisitor, prost interpretat de un Richard Chamberlain obosit şi plictisit şi de o Sharon Stone aflată pe dinafară şi regizat neconvingător de J. Lee Thompson. O producţie semimediocră fără niciun merit artistic.

Un film de aventuri cu scene ce contin mari exagerari absolut NEDIGERABILE, combinat cu destule aspecte comice (dar de prost gust, de multe ori chiar de tip parodie nereusita), mult submediocru ( de proasta calitate) si pe care nu-l poate salva de la aceasta conditie foarte precara a sa, nici prezenta in film a foarte frumoasei Sharon Stone, pe care o prind mult mai bine rolurile de “vampa” irezistibila decat acelea de tanara fecioara neprihanita, si nici scenele finale ce se vor a fi de suspans dar care nu reusesc in fapt decat sa fie un asa-zis “suspans” de proasta calitate si el !