Mindhorn (2016)

Mindhorn (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Sean Foley
Actori: Kenneth Branagh, Essie Davis, Andrea Riseborough
An: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Mindhorn

Mindhorn este echivalentul cinematografic al prietenului care ia totdeauna pentru a decide ce vor să mănânce: șansele sunt că vei avea un moment bun indiferent de decizie, dar asta nu face călătoria acolo mai puțin frustrantă. Scris de actorul principal, Julian Barratt, si membru al formatiunii Simon Farnaby, scenariul filmului este cel mai mic. Dar este, de asemenea, fermecător, cu inima deschisă și frecvent foarte amuzant.

Mindhorn își stabilește tonul imediat în filmările sale de televiziune din 1980, în timp ce actorul Richard Thorncroft (Barratt) încearcă să-și ceară prietena actriței (Essie Davis) pe setul show-ului său de poliție Mindhorn – care joacă caracterul titular. Apoi intrăm în prezent și îl găsim pe Thorncroft ca pe un actor eșuat, până când el a fost contactat de poliție cu o cerere ciudată. Un criminal înșelat pe insula Mann – în cazul în care seria a fost împușcată și stabilită – crede că este un adevărat detectiv și îi va divulga doar informația. Fericit pentru publicitate, Thorncroft dă cu entuziasm costumul și se îndreaptă spre insulă, dar cazul se dovedește mai complex decât credea inițial.

Chiar de pe liliac, cel mai bun lucru despre este performanțele sale. Fiecare actor aduce aici jocul A: Barratt este nemaipomenit de fericit în rolul principal; Farnaby transformă un personaj dintr-o notă într-un tun de șoc fiabil; Davis își aduce personajul printr-o călătorie de comedie notabilă în film. Russell Tovey este, de asemenea, la îndemână într-o scenă furtul de turn ca criminalul acuzat, atât livrarea lui de linie și comedie fizică sunt perfect executate, dar el încă infuzează caracterul său cu o vulnerabilitate adecvată. Este un spectacol de comedie pur și simplu strălucitor.


Trailer Mindhorn