Mile 22: Misiune secreta (2018)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

O echipa de paramilitari de elita din filmul Mile 22: Misiune secreta online subtitrat, trebuie sa transporte in siguranta un detinut strain extrem de important pe o distanta de 22 de mile, de la ambasada Americii pana la punctul de extractie din sudul Asiei. Suspectul detine informatii de risc major pentru siguranta mondiala care ar putea declansa atacuri teroriste catastrofale in toata lumea.

Echipa de interventie, supranumita „Overwatch”, are o misiune contra cronometru pe un teritoriu inamic ostil si necunoscut. Aceasta rezista cu greu in fata atacurilor sistematice venite din partea autoritatilor locale si cartelurilor mafiote, pornite sa puna mainile pe prizonier.

In acest weekend mai vedem Mile 22: Misiune secreta online subtitrat, cu Mark Wahlberg in rolul liderului unui trupe de elita americane specializate in operatiuni sub acoperire, si coloratul Bad Times at the El Royale/Vremuri grele la El Royale, care incepe cu misteriosul, dar atat de utilizatul “sapte straini cu sapte secrete se intalnesc in…”. I Still See You/Blestemul celor ramasi porneste de la premisa serialului The Leftovers/Cei ramasi si ii da o turnura horror, iar apreciatul film islandez Woman at War/Kona fer i strið/Femeie in razboi da o fata activismului ecologic si ofera un atasant melanj de genuri.

Mile 22: Misiune secreta (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Peter Berg
Actori: Mark Wahlberg, Lauren Cohan, Iko Uwais
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
IMDB: 6.1


Mile 22: Misiune secreta (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review

Plasat în zona volatilă a serviciilor secrete şi a controversatei politici globale, filmul „Mile 22: Misiune secretă”, în premieră pe marile noastre ecrane, face o incursiune în activitatea unei echipe de paramilitari de elită. Obiectivul este să transporte în siguranţă un deţinut străin extrem de important pe o distanţă de 22 de mile, de la Ambasada Americii până la punctul de extracţie din sudul Asiei. Suspectul deţine informaţii de risc major pentru siguranţa mondială care ar putea declanşa atacuri teroriste catastrofale în toată lumea.

Echipa de intervenţie, supranumită „Overwatch”, are o misiune contra cronometru pe un teritoriu inamic ostil şi necunoscut. Aceasta rezistă cu greu în faţa atacurilor sistematice venite din partea autorităţilor locale şi cartelurilor mafiote, pornite să pună mâinile pe prizonier.

Distribuit de Vertical Entertainment, filmul „Mile 22 Misiune Secretă” îi aduce pe Mark Wahlberg şi John Malkovich în rolurile principale pe marile ecrane, într-o poveste regizată de Peter Berg.


PortalulTauTV.com
Mile 22: Misiune secreta (2018) Online Subtitrat in Romana

Mile 22: Misiune secreta (2018)

Notă film - PortalulTauTV.net:
4