Mike meseriaşu – Magic Mike (2012)


Mike din filmul Mike meseriaşu – Magic Mike online subtitrat, e un tip întreprinzător. Are multe talente și farmec cu carul. Ziua își urmează visul american din toate unghiurile pe care le poate manevra. De la pus acoperișuri pe case la tunat mașini sau la creat piese de mobilier în apartamentul său din Tampa Beach.

Dar noaptea…e pur și simplu… meseriaș! Cap de afiș într-un spectacol exclusiv interpretat de bărbați, Mike e de ani buni starul de pe scena clubului Xquisite, cu stilul său original și cu dansul său îndrăzneț. Cu cât îl plac mai multe femei, cu atâta cresc încasările clubului, așa că patronul clubului, Dallas (Matthew McConaughey) nu poate fi decât foarte fericit.

Mike descoperă un nou talent promițător, căruia îi spune Kid (Alex Pettyfer), un puști de 19 ani pe care îl ia sub aripa sa și începe să-l inițieze în arta dansului, distracției, a agățatului de femei și a produsului de bani. Noului venit nu-i ia mult timp să-și facă propriile fane, tocmai când vine vara cu distracții la orizont.

Mike meseriaşu - Magic Mike (2012) Online Subtitrat in Romana


Regia: Steven Soderbergh
Actori: Channing Tatum, Alex Pettyfer, Olivia Munn
Anul: 2012
Gen: Comedie, Drama
Durata: 110 minute
IMDB: 6.1


Magic Mike (2012) Online Subtitrat


Trailer Magic Mike (2012)