Mike Epps: Only One Mike (2019)

Într-un stand-up necenzurat, Mike Epps: Only One Mike (2019) online subtitrat discută aleatoriu despre pregătirea pentru actul sexual, învățământ special, organe ale corpului care îmbătrânesc și multe altele.

Mike Epps: Only One Mike (2019) Online


Regia: Kevin Bray
Actori: Mike Epps
An: 2019
Gen: Comedie
IMDB: 4.9


Mike Epps: Only One Mike (2019) Online


Trailer


Review Mike Epps: Only One Mike (2019)

Aproape fiecare glumă Epps in Mike Epps: Only One Mike spune ce simți ca și cum ați auzit pe cineva spunând aceeași glumă doar un pic diferit. De parcă există unul care spune motivul pentru care Obama a fost atît de răcoritor pentru că era agățat.

Acum, poate pentru că YouTube, Instagram și Twitter au făcut pe toată lumea să creadă că sunt un adevărat comic, deci găsirea unei glume cu adevărat originale este greu? Poate că doar o mulțime de ceea ce vorbește Mike nu este personal, în afara timpului său în special ed, astfel încât aceste glume nu se simt branded.

Înseamnă că nu parcă glume pe care numai Mike Epps le-ar putea spune sau numai că le-ar fi putut spune și că ar fi încă amuzant. Ajungem astfel la această impresie că, deși eu sunt sigur că Epps scrie toate propriile glume, el nu ajunge pe scenă pentru că are ceva de spus. Mai mult, el încă mai merge acolo pentru că oamenii plătesc să-l vadă și să-i spună că este amuzant. Nici o umbră.

Dacă sunteți ca mine, vă place când există un fel de narațiune care leagă glumele. Fie sub forma unei comedii observaționale sau a unor lucruri personale pe care le-a făcut comicul. Epps “nu vă dă asta. Bancnotele lui nu au rime sau rațiuni și nu are cel mai bun flux.

Bancnotele lui sunt destul de mult o glumă sexuală după alta, cu tranziții dificile. Efectuând-o astfel încât să pară că merge dintr-un teleprompter de glume sau cărți de poșetă, iar odată ce se termină un set, Epps merge direct în urmă cu puțin până la nici o vaselină.