Mike Birbiglia Thank God for Jokes (2017)

Mike Birbiglia Thank God for Jokes (2017) Online Subtitrat


Regia: Seth Barrish, Mike Birbiglia
Actori: Mike Birbiglia
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Mike Birbiglia Thank God for Jokes

Comicul Mike Birbiglia urcă pe scena din Brooklyn și ne oferă crudul adevăr despre păpuși, oameni care întârzie sau ce poți păți dacă ești amuzant.

Cine este acest Mike Bir-Bi-Glia? Am auzit de el, dar nu chiar! L-am văzut undeva, dar nu sunt sigură de unde! Deci, când acest titlu a apărut pe canalul meu Netflix ca ceva despre care m-ar interesa, m-am gândit: “Heck, este Dumnezeu în titlu, așa că ar putea fi o altă noapte distractivă a religiei, învins de un comedian viu cunoscut!”

Ei bine, era mai bine decât asta. Acest comedian Bir-Bi-Glia este o bijuterie care trebuie prețuită. Rîntecul lui plin de obraz și simțul plin de umor mă făcuse să-mi închid cuvântul. Cel mai important este momentul, modul în care își întinde poveștile și se interconectează într-un mod subtil. El nu se grăbește, ci se plimba prin povestile sale despre ascensiunile și coborâșurile vieții, dar mai ales despre evenimentele sale nefericite, pe care le-a făcut pentru comedia de aur. Mai bine, el implică audiența sa și le utilizează perfect în fapta sa.

Până la urmă, știam acest Mike Birbiglia. Știam unde a fost și știu acum unde va merge (cu siguranță nu pe un set de film David O. Russell).