Mike and Dave Need Wedding Dates (2016)

Frații super-petrecăreți Mike (Adam Devine) și Dave (Zac Efron) din filmul Mike and Dave Need Wedding Dates dau un anunț online pentru a-și găsi partenerele perfecte (Anna Kendrick, Aubrey Plaza). Pentru nunta hawaiană a surorii lor. Deși visează la o escapadă nebunească, băieții se pomenesc duși de nas și extenuați de către duo-ul incontrolabil.

Mike și Dave Stangle sunt tineri, aventuroși, iubitori de distracție și, după cum ar spune unii, nesuferiți. Acești “unii” ar include alți membri ai familiei Stangle. Așa că, atunci când sora lor Jeanie anunță că se mărită. Familia organizează o intervenție prin care le solicită lui Partenere pentru Mike şi Dave să își aducă partenere. Partenere respectabile!

Motivul organizării intervenției este dezvăluit prin flashback-uri rapide care rememorează bufoneriile săvârșite de băieți de-a lungul anilor la reuniunile familiei Stangle. Toată lumea se simte bine, lucrurile merg ca pe roate, însă apoi apar Mike și Dave neînsoțiți, se îmbată. Se dau la fete, se poartă ca idioții și strică petrecerea. Prin urmare, partenere!


Titlu Romania: Partenere pentru Mike şi Dave
Regia: Jake Szymanski
Actori: Zac Efron, Aubrey Plaza, Anna Kendrick, Adam Devine
An: 2016
Genuri: Aventura, Comedie, Romantice
IMDB: 6.0


Mike and Dave Need Wedding Dates (2016) Online Subtitrat