Mierla – Blackbird (2014)


Mierla – Blackbird (2014) film online subtitrat

Regia: Patrik-Ian Polk
Scenariu: Rikki Beadle Blair, Patrik-Ian Polk
Actori: Mo’Nique, Julian Walker, Kevin Allesee
Anul: 2014
Gen: Drama
IMDB: 6.2

Cu filme, cum ar fi ultimele slab și Noah Arcul: Sărituri Broom, scriitorul-regizor Patrik-Ian Polk a devenit cunoscut pentru dramedies ansamblu aburos despre viața și durerile romantice de bărbați gay negru. Lui cele mai recente, Mierla, în timp ce sa axat pe un set mai mic de caractere cu istorie sexual Tamer, are amprenta Polk lui peste tot, pictura o imagine vie a luptei, rușinea și stangacie, care vine cu crescut negru și gay într-un oraș mic Mississippi.

Newcomer stele Julian Walker ca Randy, un băiat de cor blajin, cu o voce superba si o serie de probleme personale – dispariția mica surorii sale, separarea părinților săi (jucat de Mo’Nique și Isaia Washington), viziunile sale ciudate și tulburătoare, și atracția sa reprimată față de același sex. Venind de vârstă într-un context de cer albastru, golfuri, și camionete și înconjurat de un pachet de prieteni inadaptat, el este singurul din viața lui care nu pare să știe (sau să accepte), care e gay. Ca el și colegii săi de lucru pe o productie școală controversat de Romeo & Julieta, toate problemele din viața sa ajuns la un cap.

Cu Oscar câștigător Mo’Nique a jucat in primul ei rol din 2009 a lui Precious, împreună cu Washington – ambii sunt, de asemenea, producătorii de film Mierla ar putea atrage un public mai larg potential care este familiarizat cu Polk și nepregătiți pentru marca lui de umor și Frank discuții cu privire la sexualitate. Dar Mierla, de la scena de deschidere provocatoare de înființare convingerile creștine conservatoare Randy împotriva fanteziile sale sexuale consfatuiri secrete, este clar că acest lucru este un film despre confruntarea sentimente incomod și aducerea problemelor dificile la lumină.

În timp ce orice poveste ca aceasta riscă stereotip, confuzie Randy este din fericire echilibrat de un grup de prieteni simpatici drepte (Nikki Jane, Torrey Laamar, Wanita Woodgett de Danity Kane faima), precum și alte personaje gay care sunt mai siguri de ei insisi. Există Marshall (Kevin Allesee), co-stele într-un film studențesc local, și înțelept-cracare său prieten Efram (jucat de remarcabil Gary Gray LeRoi). Walker face o treabă solidă în primul sau rol de film veterani opuse majore, cum ar fi Washington, care e amuzant aici ca un tată mic-oraș încercarea de a face sens și acceptarea alegerile fiului său in Mierla.