Midnight Cowboy (1969)

Midnight Cowboy (1969) Film Online Subtitrat in Romana


Filmul Midnight Cowboy online subtitrat ii prezinta pe Dustin Hoffman si Jon Voight, unul in rolul unui puscarias, celalalt al unui escroc din Texas, care incearca sa supravietuiasca in conditiile dure de pe strazile din New York. Bazat pe un roman de James Leo Herlihy, scenariul filmului este un excelent exemplu pentru felul in care un roman poate fi tradus intr-o opera demna de Oscar.

Regizorul englez Schlesinger a dovedit un ochi infailibil in a surprinde realitatea New York-ului. Uneori este nevoie de strain pentru a vedea America intr-o lumina noua”.

Midnight Cowboy online subtitrat, realizat in anul 1969 este un film extraordinar de bun care pe mine m-a impresionat in mod deosebit. Exceptional de bine s-a prezentat cuplul de actori Dustin Hoffman si Jon Voight in rolurile principale incredintate; atat de bine incat ne-au lasat impresia ca s-au confundat cu personajele. Un plus ar merita totusi Dustin Hoffman tinand cont de dificultatea evidenta a rolului sau de care s-a achitat in mod stralucit.


Titlu Romania: Cowboyul de la miezul noptii
Regia: John Schlesinger
Actori: Dustin Hoffman, Jon Voight, Sylvia Miles
An: 1969
Gen: Drama
IMDB: 7.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare