Micul Magician – The Amazing Wizard of Paws (2015)

Micul Magician – The Amazing Wizard of Paws (2015) film online subtitrat

Gen: Aventura, Familie, Fantezie
Scenariu: Bryan Michael Stoller
IMDB Rating: 4.8
Regizor(i): Bryan Michael Stoller
Actori: Will Spencer, Paula Devicq, Sasha Malarevsky

În această aventură Micul Magician, fermecător și magic, tineri Bobby Spade și câinele său credincios, Ozzy, da peste carte mistică un vrăjitor vechi de vrăji. Băiatul dată timid și canin adorabil sunt nepregătiți pentru ceea ce urmează ca cei doi s-au înfrumusețat găsi brusc cu puteri magice extraordinare. Prin această minune uimitor, Bobby este acum inspirat să devină cel mai faimos magician din lume, însoțite de el fermecat vorbind câine Ozzy care moștenește înțelepciunea universală și este dornic să-l împărtășească.

Cu talentele lor supranaturale nou-dobândite, aceste magicieni mari și puternice mici se angajeze într-o serie de aventuri fascinante minunate. Cu unele iluzii uimitoare și uluitoare, cei doi uimi și uimi pe toți cu care se confruntă. Abilitățile magnifice Bobby, de asemenea, veni la îndemână la școală, și el și Ozzy ajute să scape de bătăuși locale, arătându-le un lucru supranatural sau două pe care nu vom uita in filmul Micul Magician!

Pentru a salva casa familiei de la blocare, Bobby și Ozzy intra Național Million Dollar arata talentul în speranța de a câștiga marele premiu. Se pare că o floare la ureche să pune mâna pe milioane de dolari cu noi puteri moștenit până va vrăjitor rău, Doamne Gragheon care au luptat pentru, și a pierdut cartea de vrăji secole în urmă – timp calatoreste pentru a recupera printr-o dublă spectaculoasă împotriva tineri magician și câinele vorbesc mistică.

“Micul Magician” este o poveste plina de magie fantezie și trucuri efectuate de un expert. Bobby are unele probleme și câinele său Ozzy ajută-l, prin neliniștile sale, dar puțin știe că acest caine este foarte special și îl va ajuta printr-o mult mai mult. Este o poveste mistic, care aduce unele lecții minunate prea. Probleme cum ar fi aceste sentimente copii au, atunci când sunt agresat; cum nedrept este pentru a trata pe cineva cu un câine de serviciu prost; și cum a face o faptă bună, uneori, poate schimba viitorul pentru alții. Acest film Micul Magician este de divertisment pentru întreaga familie și în special cele care doresc să ia o privire la comic trucuri magice.