Mickey Ochi Albaștri – Mickey Blue Eyes (1999)

In filmul Mickey Ochi Albaștri – Mickey Blue Eyes online subtitrat, Michael Felgate (HUGH GRANT), un englez ce lucreaza la o casa de licitatii din New York, se îndragosteste de Gina Vital (JEANNE TRIPPLEHORN), o învatatoare din Queens. Dar cînd el se hotaraste sa o ceara de sotie, reactia ei este cît se poate de descurajanta. Gina îl refuza si paraseste val-vîrtej restaurantul.

Încercînd sa o regaseasca, Michael intra în restaurantul tatalui ei, “La Trattoria“, aflat în Mica Italie din Manhattan. Înca de la prima întîlnire a celor doi tineri, cu trei luni în urma, Gina a fost foarte secretoasa cu privire la tatal ei. Cunoscîndu-l acum pe sarmantul tata Frank Vitale (JAMES CAAN), Michael nu poate întelege de ce.

El este prezentat si altor rude ale Ginei, care îl primesc cu bratele deschise. Si totusi, ceva pare în neregula cu aceasta familie de italieni americanizati. Sa fie vorba de raceala cu care este tratat Frank de catre ceilalti? Sau sa fie vorba de omul dîrdîind de frig pe care Michael îl gaseste în frigiderul restaurantului?

Mickey Ochi Albaștri - Mickey Blue Eyes (1999) Online Subtitrat in Romana


Regia: Kelly Makin
Actori: Hugh Grant, Jeanne Tripplehorn, James Caan
An: 1999
Gen: Comedie, Crima, Romantice
IMDB: 5.8


Mickey Blue Eyes (1999) Online Subtitrat


Trailer Mickey Blue Eyes (1999)